top of page

Over ons

IMG_0475.jpeg
IMG_3105.jpeg

Ona verhaal

Gramco Bouw BV is opgericht in Nederland om haar klanten te bedienen met de beste ervaring en kwaliteit die is verkregen uit meer dan 10 jaar ervaring. Het begon allemaal in 2012 met een klein bedrijf beheerd en uitgevoerd door één persoon. Ons bedrijf heette toen nog MWC en was voornamelijk gespecialiseerd in waterdichting en isolatie. In de loop der jaren begon MWC zich te bezighouden met grote projecten en ingewikkeldere en gespecialiseerde werkzaamheden.

Toen klanten onze wilskracht en motivatie voor perfectie doorzagen, kregen wij meer verantwoordelijkheden, projecten en werkzaamheden aangeboden. We mochten verschillende taken op ons nemen zoals; sloopwerkzaamheden, loodgieterswerk, stucwerk, elektrische installaties en uiteraard onze specialiteit, egalisatie- en tegelwerk, schilderen en terras gerelateerde werkzaamheden.

Met de tijd zorgde dit voor een exponentiële groei binnen ons team. We werkten georganiseerder en onze reputatie steeg aanzienlijk waardoor we de beste werden binnen onze branche. Uitbreiding liet dan ook niet ook niet lang op zich wachten, met als leuke bijkomstigheid dat we onze klanten op dezelfde manier en zelfs beter van dienst konden zijn. In 2017 ontstond we Gramco Sarl en onze eerste opdracht voor dit bedrijf was het renoveren van een winkel en het verbouwen ervan tot een pub. De winkel was in vreselijk vervallen toestand, maar het eindresultaat was verbluffend ondanks het krappe budget van de klant. Wat uiteindelijk geweldige reclame voor ons werk bleek te zijn. Onze volgende klus volgde snel, een sportschool genaamd Barbel House, wat ook een groot succes werd. De ene klus volgde de andere klus op en zo voerden we grote projecten uit als het renoveren van kantoorruimtes tot aan hoogwaardige, dure appartementen en mansions. Gramco is van alle markten thuis en nam volledige verantwoordelijkheid met betrekking tot design, sloopwerkzaamheden en het inrichten van de appartementen en sleuteloverdracht.

We hebben allerlei soorten werkzaamheden uitgevoerd, zoals KNX-systemen, elektrische bedrading, paneelbouw, werk aan zwembaden, sauna's, stoomkamers en fonteinen, verwarmingssystemen (radiatoren systeem en/of vloerverwarming), koelsystemen (VRV met verborgen ventilatoren), die allemaal waren verbonden met KNX-systemen en in sommige gevallen met de toevoeging van een Control 4-systeem. Gramco's team installeerde grote marmeren tegels (300 cm x 200 cm), marmeren badkamers met open boek, wastafels, jacuzzi’s en nog veel meer.

 

Dit was allemaal mogelijk vanwege onze toewijding en wil voor perfectie en hoe wij ons team en onderaannemers hebben aangestuurd en geïnstrueerd om het grotere plaatje te zien (de tevredenheid van onze klanten boven alles volgens, in overeenstemming met de hoogste en beste standaarden), wat ons uiteindelijk heeft geholpen ons doel te bereiken.

Dit is slechts een kort stukje geschiedenis van ons bedrijf. We hopen in dit prachtige land groter te worden dan we waren en we al reeds bij onze klanten zijn.

bottom of page